Wie is online

 Op dit moment zijn er geen leden online

Like Us

Facebook

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username

Laatste Tweet

Volg ons ook via:

      

Magda
Vertaalster
Hallo! Ik ben Magda en ik woon in Hilversum. In maart 2016 ben ik afgestudeerd en dat betekende dat ik meer tijd kreeg andere dingen te doen.
Zo ben ik afgelopen tijd gevraagd om de Engelse vertaling voor de Stormweer website te doen. Er gaat wat tijd in zitten, maar ik vind het wel erg leuk om te doen omdat ik op deze manier toch wel een beetje mijn Engels op niveau houd. Het weer heb ik ook altijd interessant gevonden. Toen ik klein was dacht ik altijd te kunnen voorspellen wanneer het zou gaan sneeuwen in de winter. Totale onzin natuurlijk, maar dat wekte wel de interesse. Ook heb ik astronomie altijd heel interessant gevonden. Nog steeds kan ik sommige sterren en sterrenbeelden zonder al te veel moeite vinden en ik heb er, dankzij een vriend, zelfs serieus over gedacht om astronoom te worden. Maar ja, ik vond werken met kinderen toch interessanter! Als ik niet aan het vertalen ben, ga ik graag op pad met mijn fotocamera. Natuur, familie, niets ontsnapt aan mijn lens. Op één ding na. Bliksem. Op de een of andere manier kan ik dit fenomeen niet vastleggen. Maar dat komt nog wel een keer.
Lees verder
Manuela
Teamlid
Hallo ik ben Manuela. Wat ik van het weer vind?, soms super fijn en soms heb ik er hekel aan. Vooral als het regent vind ik vreeslijk weer om buiten te zijn.
Maar het is wel mooi om te zien als je lekker binnen zit. En als de zon schijnt en het regent krijg je een mooie regenboog te zien dat vind ik toch mooi aan het weer. Verder vind ik het interessant hoe het weer per jaar verandert. In zomer minder warm weer en in de winter warmer weer. Dus je weet nooit wat je krijgt voor weer dat is best bijzonder. En vind het interessant wat het weer doet met de natuur. In de herfst vallen de bladderen van de boom en in de lente gaat alles weer bloeien en dat vindt ik heel mooi aan het weer.
Lees verder
Daphne
Moderator
Mijn naam is Daphne en het doet mij heel veel plezier om deel uit te maken van het stormweer team. Ik ben al mijn hele leven gepassioneerd geweest van de natuur. De dieren, de planten, alles wat maar met de natuur te maken heeft.
Het is gewoon prachtig. Zeker om er mooie plaatjes van te schieten. Foto’s maken is dan ook 1 van mijn hobby’s. Wanneer ik de kans krijg om een mooie foto te maken zal ik die ook zeker met jullie delen en dat is 1 van de redenen waarom ik bij het team wil horen!
Lees verder
Cor
Admin
Hoi allemaal! Ik ben cor en het doet mij een onwijs veel plezier om mijn hobby zo te zien groeien. Dit komt allemaal door vroeger. Door dat het NOS journaal een paar mooie filmpjes hadden over hagelbuien en tornado’s was ik gelijk verkocht aan het weer. Voor mij is het weer echt prachtig. Het is elke dag ander weer en de lucht is altijd in beweging.
Ik word het gelukkigst van het weer als de zon mooi schijnt of van onweersstormen. Ik voel deze stormen vaak aankomen. Het gaat dan rommelen in mijn buik en dat zie ik vaak in de avond dat het onweert. Ik heb nog meer hobby’s naast het weer. Ik doe in mijn vrije tijd drone vliegen, fotograferen, tuinieren in mijn eigen moestuin, dansen, tayaco en hardlopen. Ik vind het ook nog erg leuk om met computers bezig te zijn, ook om websites te bouwen en onderhouden. Daarom wouw ik deze website ook ontwikkelen. Ik wil jullie meer leren over hoe het weer werkt, leuke foto’s kunnen plaatsen en gezellig kunnen chatten. Zoals jullie kunnen zien is deze hobby van mij flink uitgelopen.
Lees verder

Share